Wiebrand Bouwkamp WOLKEN IN HET WATERART TOUR LEEUWARDEN 2018

Expositie in Nordwin College & Hogeschool Van Hall Larenstein te Leeuwarden.

Agora 1, 8934 CJ te Leeuwarden
Te bezoeken: maandag t/m vrijdag:  9:00 tot 17:00 uur

In het kader van Art Tour Leeuwarden 2018 organiseren LF2018 en Art Connection een expositieroute in en rond het centrum van Leeuwarden met in totaal 19 binnen- en buitenlocaties waarvoor voornamelijk Friese kunstenaars werk gemaakt hebben rond thema’s. Alle exposities vormen een deel van de expositieroute die lopend, per fiets of auto alle makkelijk bereikbaar zijn. Alle informatie (routekaart en informatie over de expositie en de kunstenaar) is zowel te vinden op www.artconnectionexpo.nl bij ART TOUR LEEUWARDEN 2018, bij het VVV en het Infocentrum 2018 en op de locatie zelf.

Deze derde periode - 11 juli t/m 2 oktober - staat in het teken van “WATER”

In het kader van LF2018 exposeert Wiebrand Bouwkamp in het Nordwin College & Hogeschool Van Hall Larenstein te Leeuwarden.

Wiebrand Bouwkamp (Amsterdam 1957) trakteert de toeschouwer op schilderijen van een flink formaat, met water als hoofdthema. Als kunstenaar is het voor hem de ultieme uitdaging om de bewegingen en zilverachtige glinsteringen van water te kunnen vangen op het platte vlak. Water is de bron van al het leven op onze aarde en daarom zijn er ook een aantal doeken te zien waarbij de verwondering over de natuur is verbeeld. Vooral de zeer gedetailleerde hommels van een meter breed prikkelen het publiek.

De expositie, die in samenwerking met Art Connection tot stand kwam, is van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur te bezoeken en duurt nog tot en met 2 oktober.

Wiebrand Bouwkamp 02 WETLANDS Wiebrand Bouwkamp 06 WATERGOLVEN Wiebrand Bouwkamp 01 de optimist