Workshop 27 01 17

In samenwerking met CH2018 en het WTC Expo waren op vrijdag 27 januari 2017  Friese ondernemers voor 1 middag Friese kunstenaars. Onder leiding van twee kunstenaars was er een schilderworkshop waar Friese ondernemers iets van hun eigen bedrijf of omgeving op het linnen brachten.
De werken zijn tot en met 20 maart in de lobby van het WTC Hotel te bezichtigen en worden op 21 maart tijdens de Business Contact Dagen Noord door een officiële veilingmeester geveild.

De opbrengst van de veiling gaat naar het Ronald McDonald Huis.

 

 

Schilderworkshop 5 Workshop 11 27 01 17
Workshop 2 27 01 17   Schilderworkshop 8

Schilderworkshop 7   Workshop 3 27 01 17

 

Nog een dik jaar en Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad 2018 kan uit de startblokken.
Veel organisaties zijn met de voorbereidingen bezig. Zo ook het samenwerkingsverband van CH2018, WTC-Expo en Art Connection.
Afgelopen jaar hebben we o.a., om het ‘Mienskipsgevoel’ uit te dragen, een schilderproject georganiseerd waar bijna alle burgemeesters van Fryslân aan mee deden. Een gezellige workshop o.l.v. twee bekende Friese Kunstenaars, een expositie van het gemaakte werk in de lobby van het WTC Hotel te Leeuwarden en een veiling van het werk voor een goed doel tijdens de Business Contact Dagen Noord (BCDN) o.l.v. een bekende veilingmeester.
Het was zo’n succes dat we het project willen voortzetten met een andere groep ‘bekende’ Friezen.
Het komende seizoen willen we graag een groot aantal Friese CEO’s bij elkaar brengen om het CH2018 gevoel te versterken, te schilderen, te exposeren en het werk tijdens de BCDN in maart 2017 te veilen. De workshopdatum is reeds bekend: 27 januari 2017 vanaf 14.00 uur in de lobby van het WTC-Expo te Leeuwarden.
Mocht u belangstelling hebben dan kunt u mij altijd mailen of bellen en ook ben ik graag bereid een en ander mondeling toe te lichten.

Art Connection
Ed van Dijk
E   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T   06-52473558

Onder grote belangstelling van het Friese bedrijfsleven, de burgemeesters van Fryslân en vele andere belangstellenden zijn de ‘burger’ meesterstukken (schilderijen) van onze Friese burgemeesters geveild tijdens de BCDN (Business Contact Dagen Noard) in het WTC Expo op 22 maart 2016. De opbrengst van € 1500 ging geheel naar slagwerkgroep Syncoop van TALANT voor nieuwe instrumenten.

Video veiling:  http://youtu.be/nlRLb6UuthA
Video workshop: http://youtu.be/V5wXCPZxAPw 
https://youtu.be/uQNWIqv-xSW
http://youtu.be/MsVgrEJjP40
http://youtu.be/kA5muuB5k3A
http://www.gptv.frl/nLRLb6UuthA

Veiling 1