NA 38 JAAR VOL ENERGIE VERDER

Beste cultuurvrienden,

3 Februari 1986 organiseerde Art Connection zijn eerste expositie. De tentoonstelling in de net gerenoveerde Pip’s Gallery (Oranje Hotel Leeuwarden) werd toen geopend door commissaris van de Koningin Hans Wiegel. 
Nu in 2024, 38 jaar verder, hebben we er vele expositielocaties bijgekregen (zie Expositielocaties & Programma’s) en zijn we sinds 2014 ook druk met het organiseren van concerten in de Kanselarij en het WestCord WTC Hotel in Leeuwarden.

Naast de tentoonstellingen en de concerten zijn er vele andere culturele projecten bijgekomen.
- De jaarlijkse ART Leeuwarden kunstmarkten (zie Kunst- en Cultuurmarkten): ART Leeuwarden (zomer- en wintereditie) en ART Vijversburg.
- De maandelijkse concerten in de Kanselarij en het Westcord WTC Hotel (zie Concerten)
- Diverse cultuurprojecten vaak in samenwerking met Keunstwurk en Kunstkade. 
- Muziekprojecten voor Horeca en Zorgorganisaties (zie Cultuur- en Muziekbank).
- De culturele columns in Huis aan Huisblad: RondOm.
- Elke eerste donderdag van de maan van 17.00 tot 17.30 uur informatie over de Art Connection cultuurprojecten op omroep Leeuwarden (voorheen LEO - Middelsé).

FKO7Wij kijken vol energie naar de toekomst en vertrouwen erop dat we de cultuur in al zijn facetten verder kunnen ontwikkelen.
Meer en recente informatie kunt u vinden op deze website of u kunt ons bellen, appen (0652473558) of mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). 
Wilt u de maandelijkse nieuwsbrief over de concerten ontvangen mail dan even.

Samen maken we er een mooi, cultureel 2024 van.

Graag tot ziens,
Namens Team Art Connection
            artlogo       

 

 

Heeft u een bedrijf, organisatie of zorgcentrum waar al jaren die oude posters hangen ? Een vergaderzaal, recreatieruimte, gang of entreehal met lege wanden ?

Steeds meer organisaties ontdekken dat kunst een belangrijk deel is van de bedrijfsvoering. Kunst stimuleert, creëert sfeer, prikkelt en is een verrijking van het bedrijfsimago.

WTC hotelHet Leeuwarder Kunstbureau Art Connection zorgt al 30 jaar voor een sfeervolle omgeving voor personeel, bewoners en bezoekers.

Art Connection presenteert in de vorm van wisselende exposities alle vormen van kunst. De kunstenaar kan zijn werk tonen en personeel, bewoners en bezoekers kunnen hiervan genieten. Art Connection legt steeds een verbinding tussen de mens binnen het bedrijf en zijn omgeving. Door veel kwaliteits kunstenaars is een enorme variëteit mogelijk en kan Art Connection een speciaal voor uw organisatie toegepast programma maken. Projecten, workshops, lezingen en dvd-presentaties kunnen soms de exposities verrijken.

Zeker voor organisaties met veel mensen en/of bezoekers (zorgcentra, de betere horecabedrijven en bibliotheken) is een belangrijk bijkomend effect dat de regionale pers aandacht besteedt aan deze  exposities.

Naast de projecten en exposities biedt Art Connection ruimte voor geselecteerde kunstenaars om workshops en andere cursussen aan te bieden.

INFORMATIE DEELNEMERS KUNSTMARKT ART LEEUWARDEN 6 JULI 2024

maandag 17 juni 2024
poster kunstmarkt juli 2024

Deze informatie is bestemd voor alle deelnemers aan  ART LEEUWARDEN zaterdag 6 juli a.s. op het Zaailand (Wilhelminaplein) te Leeuwarden

Bijna 80 kunstenaars hebben zich weer opgegeven. Wij en de horeca aan het Zaailand heten u dan ook van harte welkom. En ‘last but not least’: ook de weergoden...


Lees meer

Expositie Roel Sluiter in de Stadsgalerie onder het stadhuis van Leeuwarden

woensdag 03 november 2021
Roel Sluiter 3

Expositie Roel Sluiter “THE WAY UP”  in de Stadsgalerie te Leeuwarden.

Door de situatie rond corona moest de tentoonstelling van Roel Sluiter, oud-burgemeester van Harlingen, die gepland stond...


Lees meer

Terugblik concert Talentenklas Frans Douwe Slot 14 april 2024

zondag 21 april 2024
Talentenklas FDS


De bezoekers van het concert verzorgd door de talentenklas van Frans Douwe Slot hebben kunnen genieten van deze super getalenteerde jeugd. Men heeft kunnen smullen van bekende en minder bekende...


Lees meer