Hans Krakou 2ART TOUR LEEUWARDEN 2018

Expositie in het Stenden Hotel te Leeuwarden.

Rengerslaan 8, 8917 DD Leeuwarden
Te bezoeken: alle dagen tussen 9:00 tot 20:00 uur

In het kader van Art Tour Leeuwarden 2018 organiseren LF2018 en Art Connection een expositieroute in en rond het centrum van Leeuwarden met in totaal 17 locaties waarvoor voornamelijk Friese kunstenaars werk gemaakt hebben rond thema’s. Alle exposities vormen een deel van de expositieroute die lopend, per fiets of auto alle makkelijk bereikbaar zijn. Alle informatie (routekaart en informatie over de expositie en de kunstenaar) is zowel te vinden op www.artconnectionexpo.nl bij ART TOUR LEEUWARDEN 2018, bij het VVV en het Infocentrum 2018 en op de locatie zelf.

Deze vierde periode – 9 oktober tot 10 januari - heeft een vrij thema.

In het kader van LF2018 exposeert Gretha Sinnema en Hans Krakou in het Stenden Hotel te Leeuwarden.

Gretha vd Velde Sinnema 1Gretha Sinnema: “In creatief bezig zijn met verf en kleur en in het tot uitdrukking brengen van wat de natuur ons biedt vind ik mijn voldoening. Mijn voorkeur gaat uit naar het schilderen van was- en zeegezichten. Daarnaast schilder ik geabstraheerde Friese landschappen. Dit werk kenmerkt zich door geblokte vormen en oude verstilde dorps- en stadsgezichten. Vaak experimenteer ik met een mengsel van diverse materialen en acryl, wat heel verrassende resultaten geeft”.

 

Hans Krakou 4Hans Krakou: Hans Krakou exposeert zowel met realistisch werk als abstract werk. Zijn werk is veelzijdig. Hij schildert realistisch, pentekeningen, potloodtekeningen en aquarellen, maar ook moderne kubistische werken. Dankzij zijn grafische achtergrond heeft hij een geheel eigen stijl ontwikkeld. www.hanskrakou.nl

De expositie, die in samenwerking met Art Connection en LF 2018 tot stand kwam duurt nog tot 10 januari.

 

Hans Krakou 3   Hans Krakou 6   Hans Krakou 5

Gretha vd Velde Sinnema 1   Gretha vd Velde Sinnema 4