Anneke Zuidema - 1In mijn atelier in de Vijzelstraat in Leeuwarden ben ik bezig met het maken van allerlei kunstzinnige voorwerpen en woonaccessoires. Ook geef ik creatieve workshops voor zowel volwassenen als kinderen. Momenteel maak ik vooral spiegels.

De lijsten van de spiegels ondergaan een totale metamorfose. Als basismateriaal gebruik ik papier-maché en daarin verwerk ik allerlei verschillende decoratiematerialen zoals scherven, kralen, schelpen, glimmende glitterstenen en allerlei kleine snuisterijen die ik vooral vind op rommelmarkten en in kringloopwinkels. Ook maak ik spiegels in opdracht. Dit kunnen spiegels zijn met een persoonlijk thema bijvoorbeeld een geboorte spiegel of een herinneringsspiegel, waarin ik persoonlijke voorwerpen verwerk in overleg met de klant.

Waar mogelijk werk ik het liefst met natuurlijke milieuvriendelijke materialen. Het verzamelen van divers materiaal hoort bij het creatieve proces. Ik werk heel gedetailleerd en vind het belangrijk om een werkstuk zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren wat betreft kwaliteit en duurzaamheid.

Anneke Zuidema - 1   Anneke Zuidema - 2   Anneke Zuidema - 3   

Anneke Zuidema - 5   Anneke Zuidema - 4

T   06-27 889 356
E   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.annekezuidema.nl