WestCord WTC Hotel vierkantZONDAG  19 december 2021  15.00 uur in heWestCord WTC Hotel

JAN BARTLEMA op gitaar m.m.v. Rudi Kaldenberg, piano

 

Persfoto Jan Bartlema  “In mijn repertoire keuze heb ik naast de klassieke keuze een voorkeur voor originaliteit en mijn spel is altijd een zoektocht naar nieuwe muziek. Een sfeerrijk concert in deze donkere dagen voor de Kerst”.

Jan Bartlema studeerde aan de conservatoria van Zwolle en Enschede. Na zijn opleiding kreeg hij lessen van Milan Zelenka in Praag met wie hij als gitaarduo ook optrad. Daarnaast heeft hij als solist concerten verzorgd in verschillende Europese landen, Canada, USA, Israël en China.
Jan trad veelvuldig op met orkesten (bijv. Rodrigo -  concierto de Aranjuez, Castelnuovo Tedesco - concerto in D en de première van het gitaarconcert van Annette Kruisbrink. 
Met gitaar en koor, gitaar en orgel, gitaar en cello, gitaar en piano/klavecimbel en als lid van het Juerga ensemble (sopraan, fluit en 2 gitaren). 
Er zijn inmiddels 3 solo-cd's uitgebracht met werken van Van der Staak en Kruisbrink, die lovende recensies kregen in verschillende gitaarvakbladen. 2 cd's ook met kamermuziek door het Juerga ensemble en met het Encuentro gitaarkwartet. 


Wij hopen u van harte, mede namens Bob de Boer, deze middag weer te kunnen verwelkomen.
Ed en Wilma van Dijk
06-52473558              -          
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.       -           www.artconnectionexpo.nl 

Logo Mobach Multicopy Logo RGB Het nieuwe Stads Weeshuis Gum Bob de Boer Produkties 1 Art Connection logo cultuurprojecten pol logo middel Piets bloemenboetiek