Melda Wibawa NYintherain2ART TOUR LEEUWARDEN 2018

Pizzeria De Burgemeester van Napels

Ruiterskwartier 115, 8911BP
Geopend: dinsdag t/m zondag 11:00 tot 22:00 uur.

In het kader van Art Tour Leeuwarden 2018 organiseren LF2018 en Art Connection een expositieroute in en rond het centrum van Leeuwarden met in totaal 19 binnen- en buitenlocaties waarvoor voornamelijk Friese kunstenaars werk gemaakt hebben rond thema’s. Alle exposities vormen een deel van de expositieroute die lopend, per fiets of auto alle makkelijk bereikbaar zijn. Alle informatie (routekaart en informatie over de expositie en de kunstenaar) is zowel te vinden op www.artconnectionexpo.nl bij ART TOUR LEEUWARDEN 2018, bij het VVV en het Infocentrum 2018 en op de locatie zelf.

Deze derde periode - 11 juli t/m 2 oktober - staat in het teken van “WATER”

In het kader van LF2018 exposeert Melda Wibawa in pizzeria De Burgemeester van Napels te Leeuwarden.

Melda Wibawa: “Schilderen is mijn grote passie. Stadstaferelen, portretten, landschappen en dieren geven mij vaak de inspiratie om te schilderen. Door het thema “Water” toon ik bij deze tentoonstelling voor stadstaferelen waarin het water een belangrijke functie heeft. Door de verscheidenheid van het werk hangen mijn schilderijen in deze periode op 3 locaties tegelijk (boekhandel Van der Velde, De burgemeester van Napels en grandcafé Wouters).”

Meer informatie op www.meldawibawa.nl

De expositie, die in samenwerking met Art Connection tot stand kwam, is op dinsdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 22.00 uur te bezoeken en duurt nog tot en met 2 oktober.

Melda Wibawa Iloverain   Melda Wibawa Intherain4 

Melda Wibawa Intherain3   Melda Wibawa NYintherain1