Melda Wibawa Intherain3ART TOUR LEEUWARDEN 2018

Expositie in Boekhandel Van der Velde te Leeuwarden

Boekhandel Van der Velde: Nieuwestad 57-59, 8911 CJ 
Geopend: tijdens winkeltijden.

In het kader van Art Tour Leeuwarden 2018 organiseren LF2018 en Art Connection een expositieroute in en rond het centrum van Leeuwarden met in totaal 19 binnen- en buitenlocaties waarvoor voornamelijk Friese kunstenaars werk gemaakt hebben rond thema’s. Alle exposities vormen een deel van de expositieroute die lopend, per fiets of auto alle makkelijk bereikbaar zijn. Alle informatie (routekaart en informatie over de expositie en de kunstenaar) is zowel te vinden op www.artconnectionexpo.nl bij ART TOUR LEEUWARDEN 2018, bij het VVV en het Infocentrum 2018 en op de locatie zelf.

Deze derde periode - 11 juli t/m 2 oktober - staat in het teken van “WATER”

In het kader van LF2018 exposeert Melda Wibawa in Boekhandel Van der Velde te Leeuwarden.

Melda Wibawa: “Schilderen is mijn grote passie. Stadstaferelen, portretten, landschappen en dieren geven mij vaak de inspiratie om te schilderen. Door het thema “Water” toon ik bij deze tentoonstelling voor stadstaferelen waarin het water een belangrijke functie heeft. Door de verscheidenheid van het werk hangen mijn schilderijen in deze periode op 3 locaties tegelijk (boekhandel Van der Velde, De burgemeester van Napels en grandcafé Wouters).”

Meer informatie op www.meldawibawa.nl

De expositie, die in samenwerking met Art Connection tot stand kwam, is tijdens winkeltijden te bezoeken en duurt nog tot en met 2 oktober.

Melda Wibawa Iloverain   Melda Wibawa Intherain4  

Melda Wibawa NYintherain2   Melda Wibawa NYintherain1